GAIMIN ankstyvos prieigos renginys atveria savo platformą ir pajamų gavimo programą žaidėjams – pranešimas spaudai „Bitcoin News“

PRANEŠIMAS SPAUDAI. Cūgas, Šveicarija, 2022 m. rugpjūčio 12 d.: GAIMIN praneša apie savo žaidimų ir pajamų gavimo platformos atidarymą žaidimų bendruomenei.

Neseniai baigus pirminį pajamų gavimo ir žaidimų platformos bandymą, GAIMIN.io ltd rugpjūčio ir rugsėjo mėnesiais atveria žaidimų ir pajamų gavimo platformą 10 000 žaidėjų.

GAIMIN monetizavimo programa leidžia vartotojui panaudoti kompiuteryje įdiegtą grafikos apdorojimo bloką (GPU), kad galėtų dalyvauti paskirstytame GAIMIN duomenų apdorojimo tinkle, grąžinant vartotojui iki 90% sugeneruotų atlygių. Ypatingą dėmesį skiriant asmeniniams žaidėjams kaip naudotojams, GAIMIN programa leidžia žaidėjams panaudoti pasyviai generuojamą atlygį žaidimo turtui, pvz., NFT ir vietiniams žaidimų žetonams (įskaitant „V-Bucks“ ir „Apex Legends“ monetas) įsigyti, ir įsigyti. aksesuarai ir prekės iš GAIMIN Gladiators, GAIMIN esporto padalinio – visa tai sukurta taip, kad GAIMIN GMRX žetonas būtų tikrai naudingas.

Andrew Faridani, GAIMIN rinkodaros vadovas, teigė: „Testavimo bendruomenės išplėtimas iki 10 000 aktyvių vartotojų yra didelis žingsnis į priekį įgyvendinant GAIMIN strategiją, kuria siekiama išleisti programą, kuri generuoja pasyviai uždirbtus apdovanojimus žaidėjams. Nuo pirmadienio, 2022 m. rugpjūčio 15 d., atidarysime savo programėlės atsisiuntimą 10 000 vartotojų, kurie iš karto galės pasinaudoti jos pajamų gavimo galimybėmis ir gauti premijas už dalyvavimą šiame ankstyvos prieigos renginyje.

Martinas Speightas, GAIMIN generalinis direktorius, pakomentavo: „Po pirminių bandymų padarėme reikšmingų patobulinimų, susijusių su programos naudojimu, naudotojų patirtimi, naujomis funkcijomis ir padidinome pajamų gavimo galimybes. Dabar mums reikia 10 000 žaidėjų, kad išbandytų programos našumą naudojant didelį sinchroninį panaudojimą ir būtų parengtas bendram išleidimui.

Andrew Faridani tęsė: „Išankstinės prieigos prie 10 000 suteikimas nuo rugpjūčio 15 d. leis mums sukurti didesnę testavimo bendruomenę ir vadovauti mūsų strategijos masiniam platformos pritaikymui visoje tikslinėje vartotojų bendruomenėje. Šis renginys skirtas išbandyti GAIMIN ir mūsų sistemas, o taip pat apdovanoti naudotojus padidinus atlygį, riboto leidimo žaidimų NFT ir patobulintą GMRX už nuolatinį dalyvavimą. Svarbu tai, kad tai taip pat parodys GMRX naudą, kad ji netrukus bus įtraukta į sąrašą.

Martinas padarė išvadą: „Užtikrinimas, kad mūsų platforma būtų parengta bendram išleidimui, yra svarbus žingsnis į priekį mūsų strategijoje. Ruošdamiesi įtraukti GMRX į sąrašą ir palaikydami GMRX palaikymą biržose, norime užtikrinti, kad įtrauktume į sąrašą su aktyvia vartotojų baze ir bendruomene, taip pat parodytume tikrą GMRX naudą mūsų ekosistemoje.

Norėdami dalyvauti šiame renginyje, sekite GAIMIN mūsų socialinės žiniasklaidos kanaluose, kur bus pateiktos išsamios instrukcijos per visą ankstyvos prieigos laikotarpį.

Apie GAIMIN

GAIMIN.IO Ltd (GAIMIN) yra JK ir Šveicarijoje įsikūrusi žaidimų įmonė, kurios tikslas – padėti žaidimų bendruomenei gauti pajamų iš žaidimų kompiuterio. GAIMIN sukūrė decentralizuotą duomenų apdorojimo tinklą, panaudojant nepakankamai išnaudotą apdorojimo galią, kuri paprastai būna žaidimų kompiuteriuose, kad sukurtų pasaulinį decentralizuotą duomenų apdorojimo tinklą, užtikrinantį „superkompiuterio“ našumą.

Naudodamas nemokamai atsisiunčiamą kompiuterinę programą GAIMIN uždirba iš nepakankamai išnaudotos našumo, naudodamas naujoviškus metodus, kad būtų užtikrintas „superkompiuterio“ lygio duomenų apdorojimo efektyvumas iš pasaulinio nepriklausomų apdorojimo įrenginių tinklo. Iš pradžių sutelkiant dėmesį į blokų grandinės skaičiavimų maitinimą, GAIMIN duomenų apdorojimo tinklas taip pat palaiko daugybę skirtingų didelio masto duomenų apdorojimo programų, įskaitant vaizdo atvaizdavimą.

GAIMIN moka naudotojams savo kriptovaliuta GMRX, kurią vėliau galima naudoti perkant GAIMIN prekyvietėje NFT, žaidimo turtą, priedus ir prekes, arba ją galima konvertuoti į fiat arba kitą kriptovaliutą.

Norėdami gauti naujausios informacijos, sekite šias GAIMIN socialinės žiniasklaidos paskyras:

Norėdami gauti daugiau informacijos, kreipkitės:

Amerika, Viduriniai Rytai ir Australijos Ramusis vandenynas – Andrew Faridani, GAIMIN rinkodaros vadovas (įsikūręs Toronte, Kanadoje): andrew@gaimin.io

JK ir Europa – Marc Bray, GAIMIN vyriausiasis komunikacijos pareigūnas (įsikūręs Mančesteryje, JK): marc@gaimin.io

Tai yra pranešimas spaudai. Skaitytojai, prieš imdamiesi bet kokių veiksmų, susijusių su reklamuojama įmone ar jos filialais ar paslaugomis, turėtų atlikti savo išsamų patikrinimą. Bitcoin.com nėra tiesiogiai ar netiesiogiai atsakinga už bet kokią žalą ar nuostolius, atsiradusius ar tariamai atsiradusius dėl bet kokio pranešime spaudai paminėto turinio, prekių ar paslaugų naudojimo arba pasitikėjimo jais.

Bitcoin.com žiniasklaida

Bitcoin.com yra pagrindinis visko, kas susiję su kriptovaliuta, šaltinis. Susisiekite su ads@bitcoin.com ir pasikalbėkite apie pranešimus spaudai, remiamus įrašus, podcast’us ir kitas galimybes.

Vaizdo kreditai: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons